Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • di 7 feb 2023, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniërs. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskunde Avond. Een avondje samen leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have cookies!

 • ma 13 feb 2023, 11:00
  Diesweek!!!

  Het is tijd voor de Diesweek! Elke dag meerdere leuke activiteiten met als hoogtepunt het gala op donderdag!

  Ga naar verschillende activiteiten om stickers te verzamelen (te herkennen aan de kleuren op de overzichtsposter). Verzamel genoeg stickers en haal aan het eind van de Dies week je prijsje op!

 • ma 13 feb 2023, 18:00
  Avondeten

  Ga je ook naar de kroegentoch? Maar wil je eerst een goede bodem leggen? Ga dan samen met Leonardo Diescaprio eten in Florin! Je betaalt gewoon voor je eigen eten. Hopelijk zien we jullie daar!

 • ma 13 feb 2023, 20:30
  Kroegentocht

  AfterpartCie Kroegentocht!

 • di 14 feb 2023, 13:00
  Schaaktoernooi A-Eskwadraat 2023

  Schaaktoernooi A-Eskwadraat 2023
  "Check me if you can"
  Dinsdag 14 februari 13.15 uur in BBG 061

  ♟️Schaakliefhebbers opgelet!♟️Zijn jullie het online blitz spelen ook zo zat? En wil jij nu wel eens laten zien dat jij eigenlijk echt de beste schaker van A-Eskwadraat bent? Dit is je kans! De FantaCie organiseert het jaarlijkse Dies Schaaktoernooi , dit jaar in het Leonardo DiesCaprio thema "Check me if you can"!

  Het format wordt een afvalrace met potjes van 15 minuten zonder increment. Alle niveaus zijn welkom want we spelen ook een verliezerspoule! Voor beide poules staat een eervolle oorkonde op het spel die een plaatsje in de kamer verdient...😏😎

  Ben je er bij? Wil je je dan even aanmelden voor de activiteit op de A-Eskwadraat site, want dan kunnen wij een indicatie krijgen over hoeveel borden we moeten regelen. Daarover: heb jij een bord met stukken thuis dat je mee kan nemen?:) Dat zou super fijn zijn, laat het weten aan Eeke of iemand anders van de FantaCie!

  Hopelijk tot dinsdag 14 februari in het BBG 061, we gaan er een gezellige middag van maken!😁🎉

 • di 14 feb 2023, 19:00
  Liefde voor Borrel

  <'3

 • wo 15 feb 2023, 15:30
  Valentijnswandeling

  Wil jij je liefdesleven dit jaar een extra boost geven? Of wil je een nieuwe vriendschap laten opbloeien? Geef je dan snel op voor de valentijnswandeling o.d.z. ‘wie sla jij aan de haak?’, samen met Archaeopteryx en A-eskwadraat! Een team van professionals (namelijk de Vrijetijdscommissie) gaat voor jou hard aan de slag om de perfecte match te vinden. Op 15 februari zullen jullie elkaar voor het Androclusgebouw ontmoeten en een heerlijk stukje gaan wandelen onder het genot van wat lekkers. Zie jij deze (vriendschappelijke) date wel zitten? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier en ga het avontuur aan! Inschrijven = op komen dagen en het formulier sluit op 11 februari.                                                                                                                                             

  Tijd: Starten tussen 15:30 en 16:30
  Locatie: Voor Androclusgebouw (Yalelaan 1)
  Kosten: Gratis voor leden, 2 euro voor niet-leden
  Inschrijfformulier: https://forms.gle/6Mhji1ZnnfXrf5gT9

 • wo 15 feb 2023, 17:00
  Cocktailworkshop!

  Altijd al willen weten hoe je thuis makkelijk cocktails maakt - zonder shaker? Grijp je kans en doe mee met de cocktailworkshop die de Insièmi organiseert in de dies. We maken drie cocktails (twee met en eentje zonder alcohol) die prachtig in het thema van de dies passen. Het belooft een gezellige en leerzame namiddag te worden.

 • wo 15 feb 2023, 20:00
  Beer pong toernooi

  Hoe goed ben jij in balletjes in bekertjes gooien? Show je skills op 15 februari op het Dies beer pong toernooi! Maak een duo, verzin een goede teamnaam en schrijf je allebei in met diezelfde teamnaam - en hoop dat je de finale haalt! Natuurlijk zullen er ook non-alcoholische opties zijn.

  We beginnen om 20.00 in De Grote Catacomben, dus wees op tijd!

 • do 16 feb 2023, 09:00
  De kamer is een bakkerij

  16 februari bakken Lotte en André lekkere broodjes in de kamer, lekker! Kom gratis een vers gebakken broodje eten.

 • do 16 feb 2023, 13:00
  Trefbal Diaries

  Met als thema de film Basketball Diaries (maar dan trefbal) van onze lieve Leo, gaan wij bij deze Dies activiteit lekker met zijn allen trefballen!

 • do 16 feb 2023, 16:00
  Leonardo DiesKahootprio

  Heb je nog niks te doen voordat je naar het gala gaat? Kom dan naar de Vagant tussen 16:00 en 18:00. We gaan een Leonardo Diescaprio kahoot spelen en vanaf 17:00 kan je ook een biertje drinken!

 • do 16 feb 2023, 23:00
  Dies gala o.d.z. Welke bodem vind jij vanavond?

  Het is tijd voor het hoogtepunt van de Diesweek: Het gala o.d.z. Welke bodem vindt jij vanavond?

  Het gala is dit jaar op Boot 10, dus we gaan varen tijdens het gala! De opstapplek is Rooseveltlaan 1100. De boot gaat varen tussen 23:15 en 03:00 met een tussenstop voor het geval dat je eerder van de boot af wil. De inloop is vanaf 22:45. De boot vaart om 23:15 WEG, dus zorg dat je er op tijd bent!!! Neem je iemand van buiten A-Eskwadraat mee? Zorg er dan voor dat je een extra kaartje koopt. Goed om te weten: er is onbeperkt bier/fris/wijn bij de prijs inbegrepen :)

  P.S. Als er staat dat de kaartjes uitverkocht zijn dan moet je Gala ticket selecteren i.p.v. Kaartjes Gala.

 • vr 17 feb 2023, 12:00
  Uitreiking dies bedankje

  Heb je je best gedaan en veel activiteiten bezocht? Kom dan snel je bedankje halen!

 • vr 17 feb 2023, 12:00
  Film kijken met popcorn!

  Ben je gisteren tijdens het gala iets te hard gegaan en ben je nu te brak om naar je college te gaan? Wij hebben een oplossing! Kom naar de kamer en ga lekker op de bank liggen terwijl je heerlijke popcorn eet en kijkt naar een Leo film!

 • ma 20 feb 2023, 12:00
  Bestuurs info uurtje

  Lijkt het jou misschien leuk om volgend jaar bestuur te doen? Loop dan vooral even langs bij het bestuurs info uurtje! Hier vertellen wij je meer over hoe een bestuursjaar er nou precies uitziet en kan je al je vragen stellen.

Leden

3450

Activiteiten 2021-2022

211

Actieve commissies

38

Foto's

103892