Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • Tue 19 Jan 2021, 11:00
  WCTL: Weekly Coffee-Tea-Leut-Hour (Herhaling)

  The WCTL is here again! Grab your tea or coffee and come join us in the discord!

  a-es2.nl/discord

 • Tue 19 Jan 2021, 13:00
  Workshop SeederDeBoer

  Digitale transformaties

  Workshop m.b.t. consultancyvaardigheden

  Wij zijn SeederDeBoer: een toonaangevend organisatieadviesbureau als het gaat om het vormgeven van business-, digitale en procestransformaties. Tijdens onze workshop ontdek jij het snijvlak van IT en verandermanagement. ​Via een levensechte en uitdagende casus over digitale transformaties kruip jij in de huid van één van onze consultants. Jouw uitdaging is om niet alleen technische aspecten, maar ook op organisatie- en op menselijk niveau succesvol te veranderen.

  Tegelijkertijd leer je meer over ons bedrijf, onze werkzaamheden en ons Consultancy Traineeship. Dit traineeship is de ideale springplank van je carrière! Onze Junior Consultants zorgen immers dagelijks voor vernieuwing, verjonging en energie bij verschillende opdrachtgevers. Kortom, sluit aan en ondervind wat wij dagelijks doen en of het traineeship bij jou past.

 • Tue 19 Jan 2021, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniërs. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie-Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskundeavond. Een avondje samen leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have (online) cookies!

 • Wed 20 Jan 2021, 14:00
  WCTL: Weekly Coffee-Tea-Leut-Hour (Herhaling)

  -

 • Wed 20 Jan 2021, 17:00
  Board information hour

  Do you want to know what the board does on an average day, or do you have any questions you want to ask? Please join us on the board information hour!

 • Wed 20 Jan 2021, 20:00
  Know-your-firstyears-bingo

  -

 • Mon 25 Jan 2021, 12:50
  NK Hoofdrekenen

  Begin het jaar goed, en probeer zo snel mogelijk een paar sommen uit je hoofd uit te rekenen. Het duurt maar een kwartiertje!

  Moet jouw brein ook weer even opwarmen na de vakantie? Test of je nog kan rekenen met het NK Hoofdrekenen! Het doel is om zonder kladpapier zoveel mogelijk opgaven goed uit te rekenen binnen het kwartier.

  Opgaven worden gepubliceerd om 12:50 via de A-eskwadraat Discord. Voor deelname verzoeken we je je oplossingen in te sturen via wiskunde@a-es2.nl om uiterlijk 13:10.

 • Wed 27 Jan 2021, 14:00
  WCTL: Weekly Coffee-Tea-Leut-Hour (Herhaling)

  -

 • Wed 27 Jan 2021, 19:00
  Tai-Pan

  Join the A-Es discord om het spel Tai-Pan te spelen! You can join at any time.

 • Wed 24 Feb 2021, 15:30
  Algemene Vergadering d.d. 24 februari 2021

  << Algemene Vergadering d.d. 21 september 2020

  <<< Algemene Vergadering d.d. 26 februari 2020

   

  • De Algemene Vergadering onder het 75ste bestuur van A–Eskwadraat, 'Ben Bij' zal plaatsvinden. Op deze vergadering zal het bestuur haar beleidsupdate en een begrotingsupdate presenteren. 

  Meer informatie over de Algemene Vergadering volgt snel!

  (Voorlopige) Agenda


  1. Opening
  2. Vaststellen agenda
  3. Ingekomen stukken
  4. Vorige notulen
  5. Mededelingen
  6. Beleidsupdate
  7. KB procedure
  8. Begrotingsupdate
  9. CFR
  10. Activiteiten
  11. W.V.T.T.K.
  12. Rondvraag
  13. Sluiting

  Ingekomen stukken


  Tot op heden zijn er geen stukken bestemd voor de Algemene Vergadering binnengekomen. Als er stukken binnenkomen die behandeld zullen worden zullen deze beschikbaar komen op deze pagina. Machtigingen kunnen aan het adres van de secretaris doorgegeven worden.

  Vorige notulen


  De notulen van de vorige AV kun je binnenkort hier vinden.

  Beleidsupdate 'Ben Bij'


  Bij dit punt zal een update gegeven worden over het beleid van 'Ben Bij'.

  KB-procedure


  Bij dit punt zal de KB procedure worden uitgelegd.

  Begrotingsupdate 'Ben Bij'


  Bij dit punt zal een update gegeven worden over de begroting van 'Ben Bij'. 

  Stukken

 • Fri 16 Apr 2021, 09:00
  FYSICA 2021

  FYSICA is the annual physics conference of the Netherlands' Physical Society (NNV). The NNV exists 100 years this year. 

  FYSICA 2021 takes place on Friday 16 April 2021 in the afternoon. Most parts of the program will be virtually (in Zoom). 

  We are delighted that Nobel Prize Laureate Reinhard Genzel did accept our invitation to give a lecture. An online edition of the Young Speakers Contest will be part of this event as well. The Physica Prize will be awarded and the laureate will give a lecture too.

 • Sat 8 May 2021, 11:00
  LIMO 2021

  More information will follow!

Members

2902

Activiteiten 2019-2020

230

Actieve commissies

38

Pictures

99983