Alumniportaal
Alumniportaal

Als oud-lid van A–Eskwadraat hoeft u zich niet te vervelen! Op dit alumniportaal kunt u onder andere vinden waar A–Eskwadraat allemaal mee bezig is, de nieuwste editie van het boekje speciaal voor alumni en kunt u wellicht een steentje bijdragen aan deze prachtige vereniging.

Foto Reünie 2006

Contact met andere alumni

U kunt de contactgegevens van oud-leden opzoeken in ons systeem (mits ze dit aangegeven hebben), en uw eigen gegevens up to date houden. Hiermee kunt u weer in contact komen met studievrienden van vroeger! Log hiervoor in middels de login-box bovenaan deze pagina. Geen login? Druk op 'help' naast de loginbox.

Foto Reünie 2006

Alumnivereniging

Er wordt momenteel een eigen Alumnivereniging, de A.V. Roots, opgericht voor A–Eskwadraat. Zij zijn op zoek naar enthousiaste leden die willen deelnemen aan hun activiteiten of willen helpen. Je kunt ze vinden op hun website of op facebook.

Donateurs

Foto Reünie Draagt u de vereniging een warm hart toe, wilt u jaarlijks het jaarverslag van het bestuur ontvangen of wilt u de VakIdioot zes keer per jaar ontvangen? Voor maar € 15 bent u al donateur! Ontdek nog veel meer voordelen en schrijf u in via onze donateurspagina.

Direct naar het donateursformulier.

Foto Reünie

Reünie

Iedere vijf jaar is er een reünie voor alle oud-leden. De laatste was op 6 februari 2016. Houd onze LinkedIn-pagina in de gaten voor de aankondiging van de reünie van 2021. Er zullen ook uitnodigingen per e-mail en/of post worden verstuurd. Zorg dus dat uw gegevens up to date zijn (en blijven).

Bekijk hier de foto's van de reünie van 2011 en 2006. De foto's van de reünie van 2016 zijn hier te vinden.

A-EskwadraatRoots

Lees hier een aantal nummers van A–Eskwadraat roots, ons magazine speciaal voor alumni.

Wilt u twee keer per jaar gratis
A–Eskwadraat roots ontvangen? Word dan abonnee door een mail te sturen naar de secretaris of door het vinkje `A-Es2Roots' aan te vinken in je profiel.

Contactgegevens:
Princetonplein 5
3584 CC te Utrecht
030 - 253 4499

alumnicie@a-eskwadraat.nl

Blijf ook met ons in contact via:

LinkedIN